Humberto: "Nieuwe komische dramaserie FIVE LIVE trekt zeker een miljoen kijkers"

Humberto: "Nieuwe komische dramaserie FIVE LIVE trekt zeker een miljoen kijkers"

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Humberto op Zaterdag van zaterdag 1 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Humberto op Zaterdag terugkijken bij Gids.tv.

<em>Humberto</em>: &quot;Nieuwe komische dramaserie <em>FIVE LIVE</em> trekt zeker een miljoen kijkers&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Humberto op Zaterdag van zaterdag 1 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Humberto op Zaterdag terugkijken bij Gids.tv. Kijkcijferdeskundige Tina Nijkamp was gisteravond bij Humberto op Zaterdag aan het woord over de nieuwe komische dramaserie van Linda de Mol FIVE LIVE. Tina verwacht dat de nieuwe SBS6-serie een miljoen kijkers zal trekken. Bekijk het fragment met Tina Nijkamp hierboven. VideolandDe nieuwe comedyserie FIVE LIVE is vanaf zondag 2 oktober wekelijks om 21.30 uur te zien op SBS6. Vanaf dan kun je de leukste fragmenten van FIVE LIVE terugkijken via Gids.tv en de afleveringen verschijnen vanaf dan iedere maandag op Videoland. Je kunt ook de beste fragmenten en alle uitzendingen van Humberto terugkijken bij Gids.tv. Five Live met Linda de Mol start zondag op SBS6: bekijk de eerste beelden Bekijk deze video » Bekijk de leader van de nieuwe SBS6-serie FIVE LIVE met o.a Linda de Mol Bekijk deze video »
TV :
Humberto: "Nieuwe komische dramaserie FIVE LIVE trekt zeker een miljoen kijkers"

Kijkcijferdeskundige Tina Nijkamp was gisteravond bij Humberto op Zaterdag aan het woord over de nieuwe komische dramaserie van Linda de Mol FIVE LIVE. Tina verwacht dat de nieuwe SBS6-serie een miljoen kijkers zal trekken. Bekijk het fragment met Tina Nijkamp hierboven.

Videoland
De nieuwe comedyserie FIVE LIVE is vanaf zondag 2 oktober wekelijks om 21.30 uur te zien op SBS6. Vanaf dan kun je de leukste fragmenten van FIVE LIVE terugkijken via Gids.tv en de afleveringen verschijnen vanaf dan iedere maandag op Videoland.

Je kunt ook de beste fragmenten en alle uitzendingen van Humberto terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's