Opnieuw inbraak bij pianist Wibi Soerjadi: "We zijn niet bang!" (video)

Opnieuw inbraak bij pianist Wibi Soerjadi: "We zijn niet bang!" (video)

Opnieuw lijken dieven het gemunt te hebben op Wibi Soerjadi. Op Instagram laat de pianist zaterdag weten dat er bij hem thuis mogelijk een poging tot inbraak is geweest.

"Mislukt!"
Wibi lijkt niet bang te zijn: "Mogelijke poging tot inbraak mislukt! Ruit ingeslagen maar vooralsnog niets weg... We zijn even geschrokken maar niet bang!", schrijft de pianist in zijn Instagram Stories.

Bekijk de Shownieuws-video over Wibi Soerjadi hieronder.

Opnieuw inbraak bij pianist <em>Wibi Soerjadi</em>: &quot;We zijn niet bang!&quot; (video) Opnieuw lijken dieven het gemunt te hebben op Wibi Soerjadi. Op Instagram laat de pianist zaterdag weten dat er bij hem thuis mogelijk een poging tot inbraak is geweest. "Mislukt!"Wibi lijkt niet bang te zijn: "Mogelijke poging tot inbraak mislukt! Ruit ingeslagen maar vooralsnog niets weg... We zijn even geschrokken maar niet bang!", schrijft de pianist in zijn Instagram Stories. Bekijk de Shownieuws-video over Wibi Soerjadi hieronder.Bekijk ook Video: Pianist Wibi Soerjadi krijgt hoge koninklijke onderscheiding uitgereikt Bekijk deze video »
Show :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV