ZIEN: confrontatie met minister-president Mark Rutte in Pak De Macht

ZIEN: confrontatie met minister-president Mark Rutte in Pak De Macht

Tim Hofman bijt zich in Pak de macht vast in de soms roestige machtssystemen en individuen met macht. Want er zijn nog altijd veel machtige mensen en invloedrijke organisaties. Het is tijd voor verantwoording, want een betere wereld begint niet bij jezelf, maar bij de machthebbers. Hofman kondigde de afgelopen weken meermaals aan dat er een confrontatie met minister-president Mark Rutte aan zit te komen en vanavond is het dan eindelijk zover. Bekijk de promo hieronder.

Pak De Macht is elke donderdag om 21.00 uur te zien op NPO 3. Je kunt alle afleveringen van Pak De Macht terugkijken bij Gids.tv.

ZIEN: confrontatie met minister-president <em>Mark Rutte</em> in <em>Pak De Macht</em> Tim Hofman bijt zich in Pak de macht vast in de soms roestige machtssystemen en individuen met macht. Want er zijn nog altijd veel machtige mensen en invloedrijke organisaties. Het is tijd voor verantwoording, want een betere wereld begint niet bij jezelf, maar bij de machthebbers. Hofman kondigde de afgelopen weken meermaals aan dat er een confrontatie met minister-president Mark Rutte aan zit te komen en vanavond is het dan eindelijk zover. Bekijk de promo hieronder. Pak De Macht is elke donderdag om 21.00 uur te zien op NPO 3. Je kunt alle afleveringen van Pak De Macht terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Vandaag in Pak de Macht: Dit doet de EU met jouw belastinggeld Bekijk deze video » Zien: Tim Hofman wil via Pak de Macht Koning ondervragen maar wordt genegeerd Bekijk deze video »

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV