Video: Niet Willem-Alexander maar Amalia gaat naar kroning King Charles

Video: Niet Willem-Alexander maar Amalia gaat naar kroning King Charles

King Charles zet letterlijk zijn stempel op het Verenigd Koninkrijk. Terwijl de eerste post wordt gefrankeerd met het teken van de nieuwe koning, en het ontwerp van de munt is onthuld, wordt er achter de schermen ook hard gewerkt aan de plannen voor zijn officiële kroning.

Tekst gaat verder onder de video.

Video: Niet <em>Willem-Alexander</em> maar <em>Amalia</em> gaat naar kroning <em>King Charles</em> King Charles zet letterlijk zijn stempel op het Verenigd Koninkrijk. Terwijl de eerste post wordt gefrankeerd met het teken van de nieuwe koning, en het ontwerp van de munt is onthuld, wordt er achter de schermen ook hard gewerkt aan de plannen voor zijn officiële kroning. Tekst gaat verder onder de video. Prinses AmaliaVoor Nederland is niet koning Willem-Alexander, maar prinses Amalia naar alle waarschijnlijkheid aanwezig. Royaltydeskundige Jeroen Snel vertelt in RTL Boulevard waarom Amalia waarschijnlijk aanwezig zal zijn bij de kroning. Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Video: Niet Willem-Alexander maar Amalia gaat naar kroning King Charles

Prinses Amalia
Voor Nederland is niet koning Willem-Alexander, maar prinses Amalia naar alle waarschijnlijkheid aanwezig. Royaltydeskundige Jeroen Snel vertelt in RTL Boulevard waarom Amalia waarschijnlijk aanwezig zal zijn bij de kroning.

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV