Zien: Prinses Laurentien maakt acteerdebuut in nieuwe Sinterklaasfilm

Zien: Prinses Laurentien maakt acteerdebuut in nieuwe Sinterklaasfilm

De Grote Sinterklaasfilm: Gespuis in de Speelgoedkluis is vanaf woensdag 5 oktober te zien in de Nederlandse bioscoop.

Zien: <em>Prinses Laurentien</em> maakt acteerdebuut in nieuwe <em>Sinterklaasfilm</em> De Grote Sinterklaasfilm: Gespuis in de Speelgoedkluis is vanaf woensdag 5 oktober te zien in de Nederlandse bioscoop. De pepernoten liggen al maanden in de schappen, de blaadjes vallen van de bomen en de temperatuur keldert, dus de voorpret voor pakjesavond kan beginnen! Donderdagmiddag vond de première plaats van de nieuwe Sinterklaasfilm Gespuis in de Speelgoedkluis. Prinses Laurentien maakte haar acteerdebuut in de nieuwe Sinterklaasfilm. Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Zien: Prinses Laurentien maakt acteerdebuut in nieuwe Sinterklaasfilm

De pepernoten liggen al maanden in de schappen, de blaadjes vallen van de bomen en de temperatuur keldert, dus de voorpret voor pakjesavond kan beginnen! Donderdagmiddag vond de première plaats van de nieuwe Sinterklaasfilm Gespuis in de Speelgoedkluis. Prinses Laurentien maakte haar acteerdebuut in de nieuwe Sinterklaasfilm.

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV