Gravin Eloise van Oranje geeft duidelijkheid over bloederige verwonding: "Heel dommig"

Gravin Eloise van Oranje geeft duidelijkheid over bloederige verwonding: "Heel dommig"

Gravin Eloise van Oranje heeft zich afgelopen week lelijk verwond. De wond is inmiddels gehecht en de hechtingen kunnen er volgens de gravin over een week uit.

Tekst gaat verder onder de video.

Gravin <em>Eloise van Oranje</em> geeft duidelijkheid over <em>bloederige verwonding</em>: &quot;Heel dommig&quot; Gravin Eloise van Oranje heeft zich afgelopen week lelijk verwond. De wond is inmiddels gehecht en de hechtingen kunnen er volgens de gravin over een week uit. Tekst gaat verder onder de video. Bloederig ongelukjeDe oudste dochter van prins Constantijn en prinses Laurentien liep een snijwond in haar pols op bij het in- en uitruimen van de afwasmachine. De gravin vertelde tegenover Shownieuws dat ze per ongeluk met het mes, dat in het bestekbakje stond, in haar arm sneed. Bekijk het fragment uit Shownieuws hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Shownieuws terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Bekijk ook Zien: Is gravin Eloise van Oranje zwanger? (Shownieuws) Bekijk deze video » Video: wat lopen Bridget Maasland en gravin Eloise hier te smoezen? Bekijk deze video »
Entertainment :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Bloederig ongelukje
De oudste dochter van prins Constantijn en prinses Laurentien liep een snijwond in haar pols op bij het in- en uitruimen van de afwasmachine. De gravin vertelde tegenover Shownieuws dat ze per ongeluk met het mes, dat in het bestekbakje stond, in haar arm sneed.

Bekijk het fragment uit Shownieuws hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Shownieuws terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV