Video: Bekende hondenbaasjes verzamelen zich voor Honden voor Honden Loop

Video: Bekende hondenbaasjes verzamelen zich voor Honden voor Honden Loop

Video: <em>Bekende hondenbaasjes</em> verzamelen zich voor <em>Honden voor Honden Loop</em> Verschillende bekende hondenbaasjes zijn samen met hun viervoeter in actie gekomen om geld in te zamelen voor oudere en kwetsbare honden, tijdens de Honden voor Honden Loop. Door het lopen van een avontuurlijke route van 5 of 10 kilometer op het landgoed van Kasteel Groeneveld in Baarn halen de honden zoveel mogelijk geld op voor honden waarmee het minder goed gesteld is. Bekijk het fragment uit Shownieuws hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Shownieuws terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Bekijk ook Video: waar gaan honden (corgi's) Queen Elizabeth naartoe? Bekijk deze video » Mooie beelden in Hart van Nederland: waterpret in Tilburg voor honden én baasjes Bekijk deze video »
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Verschillende bekende hondenbaasjes zijn samen met hun viervoeter in actie gekomen om geld in te zamelen voor oudere en kwetsbare honden, tijdens de Honden voor Honden Loop. Door het lopen van een avontuurlijke route van 5 of 10 kilometer op het landgoed van Kasteel Groeneveld in Baarn halen de honden zoveel mogelijk geld op voor honden waarmee het minder goed gesteld is.

Bekijk het fragment uit Shownieuws hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Shownieuws terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV