Royce de Vries ontmoette vrouw en kinderen van Frans Meijer: "Niet blij om mij te zien"

Royce de Vries ontmoette vrouw en kinderen van Frans Meijer: "Niet blij om mij te zien"

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Humberto op zondag van zondag 2 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Humberto op zondag terugkijken bij Gids.tv.

<em>Royce de Vries</em> ontmoette vrouw en kinderen van <em>Frans Meijer</em>: &quot;Niet blij om mij te zien&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Humberto op zondag van zondag 2 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Humberto op zondag terugkijken bij Gids.tv. Het was in 1994 groot nieuws in Nederland. Misdaadjournalist Peter R. de Vries, auteur van het boek De Heineken ontvoering, had Frans Meijer (één van de ontvoerders) weten op te sporen in Paraguay, waar hij onder een schuilnaam leefde. Royce de Vries vertelde zondag bij Humberto dat hij enkele jaren geleden op doorreis was door Zuid-Amerika en ook Paraguay aandeed. Hij had geen idee wat hij daar moest doen, maar toen dacht hij ineens aan Frans Meijer. Royce voegde de daad bij het woord en ontmoette de vrouw en kinderen van Meijer, die duidelijk niet blij waren om hem te zien. Na wat telefoontjes heen en weer besloot Meijer dat hij geen ontmoeting met Royce wilde. Bekijk het fragment uit Humberto op zondag hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Humberto terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Royce de Vries ontmoette vrouw en kinderen van Frans Meijer: "Niet blij om mij te zien"

Het was in 1994 groot nieuws in Nederland. Misdaadjournalist Peter R. de Vries, auteur van het boek De Heineken ontvoering, had Frans Meijer (één van de ontvoerders) weten op te sporen in Paraguay, waar hij onder een schuilnaam leefde. Royce de Vries vertelde zondag bij Humberto dat hij enkele jaren geleden op doorreis was door Zuid-Amerika en ook Paraguay aandeed. Hij had geen idee wat hij daar moest doen, maar toen dacht hij ineens aan Frans Meijer. Royce voegde de daad bij het woord en ontmoette de vrouw en kinderen van Meijer, die duidelijk niet blij waren om hem te zien. Na wat telefoontjes heen en weer besloot Meijer dat hij geen ontmoeting met Royce wilde.

Bekijk het fragment uit Humberto op zondag hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Humberto terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV