Zien: Floor Jansen zingt nieuwe single 'Me Without You' live bij Humberto op zondag

Zien: Floor Jansen zingt nieuwe single 'Me Without You' live bij Humberto op zondag

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Humberto op zondag van zondag 2 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Humberto op zondag terugkijken bij Gids.tv.

Zien: <em>Floor Jansen</em> zingt nieuwe single 'Me Without You' live bij <em>Humberto op zondag</em> Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Humberto op zondag van zondag 2 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Humberto op zondag terugkijken bij Gids.tv. Floor Jansen timmert naast haar werk als frontvrouw van de Finse metalband Nightwish ook aan haar solocarrière. In maart 2023 verschijnt haar eerste soloalbum en zondag was ze te gast bij Humberto Tan om haar nieuwe single 'Me Without You' live ten gehore te brengen. Jansen zal in 2023 ook op tournee gaan door Nederland, met haar eigen band en een grote focus op haar eigen nummers. Bekijk het fragment uit Humberto op zondag hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Humberto terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Zien: Floor Jansen zingt nieuwe single 'Me Without You' live bij Humberto op zondag

Floor Jansen timmert naast haar werk als frontvrouw van de Finse metalband Nightwish ook aan haar solocarrière. In maart 2023 verschijnt haar eerste soloalbum en zondag was ze te gast bij Humberto Tan om haar nieuwe single 'Me Without You' live ten gehore te brengen. Jansen zal in 2023 ook op tournee gaan door Nederland, met haar eigen band en een grote focus op haar eigen nummers.

Bekijk het fragment uit Humberto op zondag hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Humberto terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV