Shownieuws: van verkrachting beschuldigde Danny de Munk wil vermeend slachtoffer openbaar horen

Shownieuws: van verkrachting beschuldigde Danny de Munk wil vermeend slachtoffer openbaar horen

Danny de Munk houdt de gemoederen afgelopen weekend weer flink bezig: 'Hij wil de vrouw die hem beschuldigt van verkrachting in het openbaar gaan horen', vertelt Bart Ettekoven bij Shownieuws.

De Munk ontkent
Yvonne Coldeweijer maakte dit nieuws afgelopen weekend bekend waarna de grote showmedia het al snel overnamen, zeker toen zijn advocaat Royce de Vries het verhaal bevestigde. Wat is er ook alweer gebeurd? "In juni is De Munk aangeklaagd en beschuldigd van verkrachting door een medewerkster van de musical Ciske de Rat, 15 jaar geleden. Danny heeft dat altijd stelselmatig ontkend, zegt dat het gaat om een valse aangifte en heeft daarom nu dit verzoek gedaan bij de rechter', aldus Ettekoven.

Bekijk het fragment van Shownieuws over Danny de Munk hieronder

Shownieuws: van verkrachting beschuldigde <em>Danny de Munk</em> wil vermeend slachtoffer openbaar horen Danny de Munk houdt de gemoederen afgelopen weekend weer flink bezig: 'Hij wil de vrouw die hem beschuldigt van verkrachting in het openbaar gaan horen', vertelt Bart Ettekoven bij Shownieuws. De Munk ontkentYvonne Coldeweijer maakte dit nieuws afgelopen weekend bekend waarna de grote showmedia het al snel overnamen, zeker toen zijn advocaat Royce de Vries het verhaal bevestigde. Wat is er ook alweer gebeurd? "In juni is De Munk aangeklaagd en beschuldigd van verkrachting door een medewerkster van de musical Ciske de Rat, 15 jaar geleden. Danny heeft dat altijd stelselmatig ontkend, zegt dat het gaat om een valse aangifte en heeft daarom nu dit verzoek gedaan bij de rechter', aldus Ettekoven. Bekijk het fragment van Shownieuws over Danny de Munk hieronder Bekijk ook Shownieuws: zo begon het voor Albert Verlinde, die 30 jaar in het vak zit Bekijk deze video » Zien: Albert Verlinde wil conflict met Humberto Tan graag uitpraten Bekijk deze video »
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV