Miljoenenjacht: dramatische finale levert Wouter slechts 21.000 euro op

Miljoenenjacht: dramatische finale levert Wouter slechts 21.000 euro op

Na een redelijk dramatisch verlopen finale van Miljoenenjacht weet Wouter zondagavond 'slechts' 21.000 euro mee naar huis te nemen. Het moment dat hij eieren voor zijn geld koos en het bod van de bank accepteerde, om zichzelf een nog verdere daling te besparen, zie je hieronder.

Miljoenenjacht: dramatische finale levert <em>Wouter</em> slechts 21.000 euro op Na een redelijk dramatisch verlopen finale van Miljoenenjacht weet Wouter zondagavond 'slechts' 21.000 euro mee naar huis te nemen. Het moment dat hij eieren voor zijn geld koos en het bod van de bank accepteerde, om zichzelf een nog verdere daling te besparen, zie je hieronder. Postcode Loterij Miljoenenjacht is elke zondag om 19.55 uur te zien op SBS6. Je kunt alle afleveringen van Postcode Loterij Miljoenenjacht terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Bekijk ook Miljoenenjacht: Peter wint, in korte broek, 147.000 euro Bekijk deze video » Miljoenenjacht: winnaar ligt te 'slapen' als Winston prijs komt uitreiken Bekijk deze video » Miljoenenjacht gemist? Wouter speelt in korte tijd alle hoge bedragen weg Bekijk deze video »

Postcode Loterij Miljoenenjacht is elke zondag om 19.55 uur te zien op SBS6. Je kunt alle afleveringen van Postcode Loterij Miljoenenjacht terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV