Trailer Goede Tijden, Slechte Tijden: wat gaat er in oktober allemaal gebeuren?

Trailer Goede Tijden, Slechte Tijden: wat gaat er in oktober allemaal gebeuren?

De maand oktober is van start gegaan, en je kunt hier alvast vooruitblikken op wat er de komende maanden in Goede Tijden, Slechte Tijden gaat gebeuren. Er is namelijk een maandtrailer uitgebracht waarin je een voorproefje krijgt op de komende afleveringen van GTST. Uit deze beelden blijkt dat het in de soap onder meer draait om rouw, mannen met macht, vuile spelletjes en nog veel meer.

Bekijk de video van Goede Tijden, Slechte Tijden hieronder.

Goede Tijden, Slechte Tijden is van maandag tot en met donderdag om 20.00 uur te zien op RTL4. Je kunt alle afleveringen van Goede Tijden, Slechte Tijden terugkijken bij Gids.tv.

Trailer <em>Goede Tijden, Slechte Tijden</em>: wat gaat er in oktober allemaal gebeuren? De maand oktober is van start gegaan, en je kunt hier alvast vooruitblikken op wat er de komende maanden in Goede Tijden, Slechte Tijden gaat gebeuren. Er is namelijk een maandtrailer uitgebracht waarin je een voorproefje krijgt op de komende afleveringen van GTST. Uit deze beelden blijkt dat het in de soap onder meer draait om rouw, mannen met macht, vuile spelletjes en nog veel meer. Bekijk de video van Goede Tijden, Slechte Tijden hieronder. Goede Tijden, Slechte Tijden is van maandag tot en met donderdag om 20.00 uur te zien op RTL4. Je kunt alle afleveringen van Goede Tijden, Slechte Tijden terugkijken bij Gids.tv. GTST: Noa Jacobus vanaf donderdag te zien als Nola, de dochter van Nina Bekijk deze video » Nieuwkomer Noa Jacobus over haar GTST-debuut: "Kende Marly en Everon net een kwartier" (video) Bekijk deze video »
Trailer :
Trailer Goede Tijden, Slechte Tijden: wat gaat er in oktober allemaal gebeuren?

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV