Laura Vlasblom in vodcast Expeditie Robinson: ‘Devrim deed echt niks’

Laura Vlasblom in vodcast Expeditie Robinson: ‘Devrim deed echt niks’

Laura Vlasblom heeft om gezondheidsredenen Expeditie Robinson moeten verlaten, maar in de vodcast Back2Base praat ze nog even na over haar avontuur. Zo doet de zangeres een boekje open over Devrim, ze snapt wel dat hij boos was dat Dennis hem uit zijn team had gegooid. “Maar het was wel een beetje zo dat, Dev deed echt niks in onze groep. Dat begon al op avond één. En ik sprak het eigenlijk uit tegen Dennis”, aldus Laura. “Dev had het gewoon echt niet door dat hij gewoon heel vaak de hele tijd een beetje gezellig… En dat is ok ook, maar je moet ook wel een beetje wat doen.”

Bekijk de beelden van de napraatshow van Expeditie Robinson hieronder.

Expeditie Robinson is elke maandag om 20:30 uur te zien op RTL4. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Expeditie Robinson terugkijken via Gids.tv.

Laura Vlasblom in vodcast <em>Expeditie Robinson</em>: ‘Devrim deed echt niks’ Laura Vlasblom heeft om gezondheidsredenen Expeditie Robinson moeten verlaten, maar in de vodcast Back2Base praat ze nog even na over haar avontuur. Zo doet de zangeres een boekje open over Devrim, ze snapt wel dat hij boos was dat Dennis hem uit zijn team had gegooid. “Maar het was wel een beetje zo dat, Dev deed echt niks in onze groep. Dat begon al op avond één. En ik sprak het eigenlijk uit tegen Dennis”, aldus Laura. “Dev had het gewoon echt niet door dat hij gewoon heel vaak de hele tijd een beetje gezellig… En dat is ok ook, maar je moet ook wel een beetje wat doen.” Bekijk de beelden van de napraatshow van Expeditie Robinson hieronder. Expeditie Robinson is elke maandag om 20:30 uur te zien op RTL4. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Expeditie Robinson terugkijken via Gids.tv. Laura Vlasblom last van gezondheid in Expeditie Robinson: "Bleek allergie te zijn" (video) Bekijk deze video » Humberto op Zaterdag gemist? Laura Vlasblom zingt Dat Is Mijn Wens Bekijk deze video »

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV