Manuella in Mijn huid ziet er niet uit!: ‘Doodgaan? Boeiend, dan ben ik overal vanaf’

Manuella in Mijn huid ziet er niet uit!: ‘Doodgaan? Boeiend, dan ben ik overal vanaf’

Manuella heeft al 16 jaar heftige klachten en veel pijn, zo is te zien in Mijn huid ziet er niet uit!. Ze heeft zeer droge plekken en kloven op haar handpalmen en voetzolen. Dokter Emmilia bekijkt haar huid en vraagt hoe dit haar leven beïnvloedt. Manuella vertelt dat ze soms niet kan lopen en dat ze moet huilen van de pijn. “Dan hebben ze het, dat klinkt heel stom, over doodgaan of zo. Dan denk ik: ja boeiend, dan ben ik wel overal vanaf. Dan heb ik geen pijn meer.”

Bekijk de beelden van Mijn huid ziet er niet uit! hieronder.

Mijn huid ziet er niet uit! is elke maandag om 20.30 uur te zien op RTL 5. Je kunt alle afleveringen van Mijn huid ziet er niet uit! terugkijken bij Gids.tv.

Manuella in <em>Mijn huid ziet er niet uit!</em>: ‘Doodgaan? Boeiend, dan ben ik overal vanaf’ Manuella heeft al 16 jaar heftige klachten en veel pijn, zo is te zien in Mijn huid ziet er niet uit!. Ze heeft zeer droge plekken en kloven op haar handpalmen en voetzolen. Dokter Emmilia bekijkt haar huid en vraagt hoe dit haar leven beïnvloedt. Manuella vertelt dat ze soms niet kan lopen en dat ze moet huilen van de pijn. “Dan hebben ze het, dat klinkt heel stom, over doodgaan of zo. Dan denk ik: ja boeiend, dan ben ik wel overal vanaf. Dan heb ik geen pijn meer.” Bekijk de beelden van Mijn huid ziet er niet uit! hieronder. Mijn huid ziet er niet uit! is elke maandag om 20.30 uur te zien op RTL 5. Je kunt alle afleveringen van Mijn huid ziet er niet uit! terugkijken bij Gids.tv. Mijn huid ziet er niet uit!: Aïsha zegt dates af vanwege huidaandoening Bekijk deze video » In Mijn Huid Ziet Er Niet Uit worden Fabienne en Maurice gek van de jeuk door 'schurft' (video) Bekijk deze video »
TV :
Manuella in Mijn huid ziet er niet uit!: ‘Doodgaan? Boeiend, dan ben ik overal vanaf’

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV