Black Panther: Wakanda Forever vanaf 9 november in bioscoop: bekijk nieuwste trailer

Black Panther: Wakanda Forever vanaf 9 november in bioscoop: bekijk nieuwste trailer

Nog even geduld en dan kun je naar de bioscoop om Black Panther: Wakanda Forever te zien. Dit is het vervolg op Black Panther, die in 2018 op het witte doek te zien was. Chadwick Boseman speelde in die film de hoofdrol van T'Challa, maar de acteur overleed twee jaar geleden aan de gevolgen van kanker. In de trailer is te zien dat in de film het personage T'Challa ook is overleden, en het verhaal draait onder meer om de gevolgen van zijn dood. Maar Black Panther: Wakanda Forever vertelt ook het verhaal van de strijd tussen Wakanda en Atlantis.

Black Panther: Wakanda Forever is vanaf 9 november te zien in de Nederlandse bioscopen. In de video hieronder kun je de nieuwste trailer van Black Panther: Wakanda Forever bekijken.

<em>Black Panther: Wakanda Forever</em> vanaf 9 november in bioscoop: bekijk nieuwste trailer Nog even geduld en dan kun je naar de bioscoop om Black Panther: Wakanda Forever te zien. Dit is het vervolg op Black Panther, die in 2018 op het witte doek te zien was. Chadwick Boseman speelde in die film de hoofdrol van T'Challa, maar de acteur overleed twee jaar geleden aan de gevolgen van kanker. In de trailer is te zien dat in de film het personage T'Challa ook is overleden, en het verhaal draait onder meer om de gevolgen van zijn dood. Maar Black Panther: Wakanda Forever vertelt ook het verhaal van de strijd tussen Wakanda en Atlantis. Black Panther: Wakanda Forever is vanaf 9 november te zien in de Nederlandse bioscopen. In de video hieronder kun je de nieuwste trailer van Black Panther: Wakanda Forever bekijken. Chadwick Boseman (43) overleden: zie hem schitteren als Black Panther (Marvel) Bekijk deze video » Kippenvel gegarandeerd: Dit is de nieuwe trailer van Black Panther: Wakanda Forever! Bekijk deze video »
Trailer :
Black Panther: Wakanda Forever vanaf 9 november in bioscoop: bekijk nieuwste trailer

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV