Matched by Mom: singles ontdekken dat moeders op zoek gaan naar schoondochter

Matched by Mom: singles ontdekken dat moeders op zoek gaan naar schoondochter

Vanaf 4 oktober kun je kijken naar de gloednieuwe datingshow Matched by Mom. De single dames krijgen in het programma al de vrijgezelle mannen te zien, maar dan kondigt presentator Edson da Graça een plottwist aan. Er komen nog vier dames bij, maar dit blijken de moeders van de heren te zijn. Deze vrouwen gaan namelijk op zoek naar de ideale schoondochter...

Bekijk de beelden van Matched by Mom in de video van RTL Boulevard hieronder.

De eerste aflevering van Matched by Mom is dinsdag 4 oktober om 20.30 uur te zien op RTL 4. Daarna is Matched by Mom wekelijks te zien op Videoland.

<em>Matched by Mom</em>: singles ontdekken dat moeders op zoek gaan naar schoondochter Vanaf 4 oktober kun je kijken naar de gloednieuwe datingshow Matched by Mom. De single dames krijgen in het programma al de vrijgezelle mannen te zien, maar dan kondigt presentator Edson da Graça een plottwist aan. Er komen nog vier dames bij, maar dit blijken de moeders van de heren te zijn. Deze vrouwen gaan namelijk op zoek naar de ideale schoondochter... Bekijk de beelden van Matched by Mom in de video van RTL Boulevard hieronder. De eerste aflevering van Matched by Mom is dinsdag 4 oktober om 20.30 uur te zien op RTL 4. Daarna is Matched by Mom wekelijks te zien op Videoland. BBB Vol Liefde: Caroline van der Plas gaat daten met hysterische boeren (Comedy Central) Bekijk deze video » Video: Liedje Op Het Eerste Gezicht-presentatrices over nieuwe SBS6-datingshow Bekijk deze video »
TV :
Matched by Mom: singles ontdekken dat moeders op zoek gaan naar schoondochter

Actuele video's

Meer actuele video's