Andy van der Meijde schrikt van zichzelf in FIFA-spellen: "Godverdomme, ben ik zo lelijk?!"

Andy van der Meijde schrikt van zichzelf in FIFA-spellen: "Godverdomme, ben ik zo lelijk?!"

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Veronica Offside van maandag 3 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Veronica Offside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

<em>Andy van der Meijde</em> schrikt van zichzelf in <em>FIFA</em>-spellen: &quot;Godverdomme, ben ik zo lelijk?!&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Veronica Offside van maandag 3 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Veronica Offside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Het voetbalspel FIFA 23 komt eraan en Wilfred Genee laat als voorproefje een screenshot van Jack Grealish zien, die volgens hem niet helemaal is geluk. Het is ook een goede reden om eens in de oude doos te duiken en de gezichten van Andy van der Meijde tevoorschijn te halen. Die schrikt behoorlijk van zichzelf: "Godverdomme, ben ik zo lelijk?!" Bekijk het fragment uit Veronica Offside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Veronica Offside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
Talkshow :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Het voetbalspel FIFA 23 komt eraan en Wilfred Genee laat als voorproefje een screenshot van Jack Grealish zien, die volgens hem niet helemaal is geluk. Het is ook een goede reden om eens in de oude doos te duiken en de gezichten van Andy van der Meijde tevoorschijn te halen. Die schrikt behoorlijk van zichzelf: "Godverdomme, ben ik zo lelijk?!"

Bekijk het fragment uit Veronica Offside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Veronica Offside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV