Chateau Meiland gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Chateau Meiland gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Chateau Meiland gemist? Bekijk hier de hele uitzending In een nieuwe aflevering van Chateau Meiland, vanavond te zien op SBS6, keert de familie Meiland voor de allerlaatste keer terug op hun ooit zo geliefde chateau in Frankrijk. Het pand is nu eindelijk verkocht. Alle fragmenten uit deze uitzending Martien Meiland en Nadège emotioneel bij laatste bezoek aan Chateau Meiland Bekijk deze video » Paniek in Chateau Meiland: cabrio staat open als het ineens gaat regenen Bekijk deze video » Chateau Meiland gemist? Martien wordt weggestuurd door agressieve man (video) Bekijk deze video » Chateau Meiland: Martien zeer emotioneel na weerzien ernstig zieke Nadège (video) Bekijk deze video » Trip down memory laneSamen met vrienden en familie wordt alles klaargemaakt voor de overdracht aan de nieuwe eigenaar. Tijdens deze trip down memory lane gaan de Meilandjes nog een keer naar hun favoriete brocante-winkel en nemen zij emotioneel afscheid van hun trouwe schoonmaakster en vriendin Nadège. NoordwijkEn terwijl ze toewerken naar de overdracht van het chateau wordt er, met dank aan de makelaar in Nederland, ook een hoofdstuk afgesloten: de villa in Noordwijk is eindelijk verkocht. Zullen de Meilandjes ooit verhuis-moe worden? Of blijven ze zoeken naar nieuwe huizen? Bekijk ook Zien: Martien Meiland laat zangkunsten horen in 'De Sint Stunt', "wat goéééd Sinterklaas!" Bekijk deze video » Chateau Meiland: terugkeer naar Chateau Marillaux zorgt voor heftige reacties Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier bij KIJK.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste 14 dagen gratis. Klik hier.

In een nieuwe aflevering van Chateau Meiland, vanavond te zien op SBS6, keert de familie Meiland voor de allerlaatste keer terug op hun ooit zo geliefde chateau in Frankrijk. Het pand is nu eindelijk verkocht.

Trip down memory lane
Samen met vrienden en familie wordt alles klaargemaakt voor de overdracht aan de nieuwe eigenaar. Tijdens deze trip down memory lane gaan de Meilandjes nog een keer naar hun favoriete brocante-winkel en nemen zij emotioneel afscheid van hun trouwe schoonmaakster en vriendin Nadège.

Noordwijk
En terwijl ze toewerken naar de overdracht van het chateau wordt er, met dank aan de makelaar in Nederland, ook een hoofdstuk afgesloten: de villa in Noordwijk is eindelijk verkocht. Zullen de Meilandjes ooit verhuis-moe worden? Of blijven ze zoeken naar nieuwe huizen?

Bekijk hier alle video's en artikelen van Chateau Meiland

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV