Johan Derksen haalt uit naar nieuwe minister Piet Adema: "Weet niks van boeren!"

Johan Derksen haalt uit naar nieuwe minister Piet Adema: "Weet niks van boeren!"

De ChristenUnie heeft Piet Adema naar voren geschoven als de nieuwe minister voor Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteit. René van der Gijp heeft geen idee wie de beste man is, maar uiteraard heeft Johan Derksen zijn mening wél klaar. "Hij heeft van heel veel dingen verstand, maar van één ding weet hij niets: boeren!"

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van maandag 3 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

<em>Johan Derksen</em> haalt uit naar nieuwe minister <em>Piet Adema</em>: &quot;Weet niks van boeren!&quot; De ChristenUnie heeft Piet Adema naar voren geschoven als de nieuwe minister voor Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteit. René van der Gijp heeft geen idee wie de beste man is, maar uiteraard heeft Johan Derksen zijn mening wél klaar. "Hij heeft van heel veel dingen verstand, maar van één ding weet hij niets: boeren!" Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van maandag 3 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. UitglijderOok advocaat Job Knoester is niet bepaald te spreken over de start van Adema als minister. Hij ziet hem meteen een hoop beloftes maken die hij waarschijnlijk niet waar kan maken, maar waarmee Adema probeert in een goed blaadje te komen bij de boeren. Derksen had gehoopt dat Adema had gezegd dat stikstof "helemaal geen probleem" is. Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
Talkshow :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Uitglijder
Ook advocaat Job Knoester is niet bepaald te spreken over de start van Adema als minister. Hij ziet hem meteen een hoop beloftes maken die hij waarschijnlijk niet waar kan maken, maar waarmee Adema probeert in een goed blaadje te komen bij de boeren. Derksen had gehoopt dat Adema had gezegd dat stikstof "helemaal geen probleem" is.

Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV