Hart van Nederland gemist? Zwaar busongeluk met Nederlanders in Ecuador: meerdere doden

Hart van Nederland gemist? Zwaar busongeluk met Nederlanders in Ecuador: meerdere doden

<em>Hart van Nederland</em> gemist? Zwaar busongeluk met Nederlanders in Ecuador: meerdere doden Bij een botsing tussen twee bussen in het zuidoosten van Ecuador zijn twee Nederlanders om het leven gekomen en zeker twaalf Nederlanders gewond naar een ziekenhuis overgebracht. Dat meldt het ministerie van Buitenlandse Zaken. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Video: 'Tayrell W. (FC Volendam) betrokken bij mishandeling Club Air Amsterdam' Bekijk deze video » Video: oud- ChristenUnie voorzitter Piet Adema nieuwe minister van Landbouw Bekijk deze video » Hart van Nederland: wolf bijt helft schapenkudde dood op Veluwe (video) Bekijk deze video »
Nieuws :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Bij een botsing tussen twee bussen in het zuidoosten van Ecuador zijn twee Nederlanders om het leven gekomen en zeker twaalf Nederlanders gewond naar een ziekenhuis overgebracht. Dat meldt het ministerie van Buitenlandse Zaken.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's