Michel van Egmond: "Feyenoord krijgt ook met 11 kneuzen op het veld predicaat 'topclub'"

Michel van Egmond: "Feyenoord krijgt ook met 11 kneuzen op het veld predicaat 'topclub'"

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van maandag 3 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

<em>Michel van Egmond</em>: &quot;Feyenoord krijgt ook met 11 kneuzen op het veld predicaat 'topclub'&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van maandag 3 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Michel van Egmond en Martijn Krabbendam hebben samen het boek Lourdes aan de Maas geschreven, waarin ze verslag doen van het wel en wee bij Feyenoord. Volgens Van Egmond heeft Feyenoord de pech dat het in 1970, na het winnen van de Europa Cup I, plotseling het predicaat 'topclub' heeft gekregen - en dat is altijd zo gebleven. "Ook op de momenten dat de bankrekening leeg was en er elf kneuzen op het veld stonden." Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
Talkshow :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Michel van Egmond en Martijn Krabbendam hebben samen het boek Lourdes aan de Maas geschreven, waarin ze verslag doen van het wel en wee bij Feyenoord. Volgens Van Egmond heeft Feyenoord de pech dat het in 1970, na het winnen van de Europa Cup I, plotseling het predicaat 'topclub' heeft gekregen - en dat is altijd zo gebleven. "Ook op de momenten dat de bankrekening leeg was en er elf kneuzen op het veld stonden."

Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV