Angela de Jong over De Luizenmoeder: "Personages zijn karikaturen van zichzelf geworden"

Angela de Jong over De Luizenmoeder: "Personages zijn karikaturen van zichzelf geworden"

Angela de Jong over <em>De Luizenmoeder</em>: &quot;Personages zijn karikaturen van zichzelf geworden&quot; Op zondag 7 april kun je van de laatste aflevering van het tweede seizoen van De Luizenmoeder genieten. Of er een derde seizoen van de serie komt, is onbekend. Angela de Jong vind dat de serie nodig moet vernieuwen, zeg ze in RTL Boulevard: "Je ziet de grappen van mijlenver aankomen. De personages zijn karikaturen van zichzelf geworden". Toch vind ze niet dat de serie moet verdwijnen: "Het is zo herkenbaar, mijn kinderen willen een juf als juf Helma." Op Gids.tv kun je de afleveringen van De Luizenmoeder terugkijken. De Luizenmoeder aflevering 9: VMBO-advies?! Bekijk deze video » Privé-redacteur Jan Uriot is helemaal klaar met De Luizenmoeder Bekijk deze video » RTL Boulevard is elke dag om 18.35 uur te zien op RTL 4. Je kunt elke aflevering van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv. The Voice Kids-kandidaten stellen brutale vragen aan Anouk Bekijk deze video » De Oranje Leeuwinnen blikken vooruit op WK Bekijk deze video »
TV :
Angela de Jong over De Luizenmoeder: "Personages zijn karikaturen van zichzelf geworden"

Op zondag 7 april kun je van de laatste aflevering van het tweede seizoen van De Luizenmoeder genieten. Of er een derde seizoen van de serie komt, is onbekend.

Angela de Jong vind dat de serie nodig moet vernieuwen, zeg ze in RTL Boulevard: "Je ziet de grappen van mijlenver aankomen. De personages zijn karikaturen van zichzelf geworden". Toch vind ze niet dat de serie moet verdwijnen: "Het is zo herkenbaar, mijn kinderen willen een juf als juf Helma."

Op Gids.tv kun je de afleveringen van De Luizenmoeder terugkijken.

RTL Boulevard is elke dag om 18.35 uur te zien op RTL 4. Je kunt elke aflevering van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Angela de Jong over De Luizenmoeder: "Personages zijn karikaturen van zichzelf geworden" of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV