Jinek: 'Philippe Geubels vindt Nederlandse De Slimste Mens hemeltergend saai'

Jinek: 'Philippe Geubels vindt Nederlandse De Slimste Mens hemeltergend saai'

Het is wel duidelijk dat Philippe Geubels, in België jurylid bij De Slimste Mens, die versie van het programma een stuk leuker vindt dan de Nederlandse versie, waarin hij afgelopen zomer te zien was: 'Dat is heel serieus', zegt hij diplomatiek.

'Hemeltergend'
Hij probeert zich in te houden maar daar laat Eva Jinek hem niet mee wegkomen dus legt ze hem een aantal woorden in de mond: 'Gespeend van elke vorm van humor. Saai. Hemeltergend.' Daar lijkt de cabaretier zich wel in te kunnen vinden.

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Jinek van maandag 3 oktober. Je kunt ook deze hele uitzending van Jinek terugkijken via Gids.tv.

Jinek: 'Philippe Geubels vindt Nederlandse <em>De Slimste Mens</em> hemeltergend saai' Het is wel duidelijk dat Philippe Geubels, in België jurylid bij De Slimste Mens, die versie van het programma een stuk leuker vindt dan de Nederlandse versie, waarin hij afgelopen zomer te zien was: 'Dat is heel serieus', zegt hij diplomatiek. 'Hemeltergend'Hij probeert zich in te houden maar daar laat Eva Jinek hem niet mee wegkomen dus legt ze hem een aantal woorden in de mond: 'Gespeend van elke vorm van humor. Saai. Hemeltergend.' Daar lijkt de cabaretier zich wel in te kunnen vinden. Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Jinek van maandag 3 oktober. Je kunt ook deze hele uitzending van Jinek terugkijken via Gids.tv.
TV :
Jinek: 'Philippe Geubels vindt Nederlandse De Slimste Mens hemeltergend saai'

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV