Zien: regisseurs Adil El Arbi en Bilal Fallah werken aan grote Hollywoodfilm

Zien: regisseurs Adil El Arbi en Bilal Fallah werken aan grote Hollywoodfilm

Hieronder zie je een fragment uit De Avondshow met Arjen Lubach van maandag 3 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van De Avondshow met Arjen Lubach terugkijken bij Gids.tv.

Zien: regisseurs <em>Adil El Arbi</em> en <em>Bilal Fallah</em> werken aan grote Hollywoodfilm Hieronder zie je een fragment uit De Avondshow met Arjen Lubach van maandag 3 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van De Avondshow met Arjen Lubach terugkijken bij Gids.tv. De Vlaamse regisseurs Adil El Arbi en Bilal Fallah timmeren flink aan de weg. Zo maakten ze onder meer Bad Boys for Life met Will Smith, en hun nieuwste film Rebel gaat nu in première. Die productie speelt zich weer af in België, maar ondertussen werkt het duo ook aan een grote Hollywoodfilm. De opnames gaan hoogstwaarschijnlijk in februari van start; ze mogen echter nog niet vertellen wat we kunnen verwachten. Bekijk het fragment uit De Avondshow met Arjen Lubach hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De Avondshow met Arjen Lubach terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Zien: regisseurs Adil El Arbi en Bilal Fallah werken aan grote Hollywoodfilm

De Vlaamse regisseurs Adil El Arbi en Bilal Fallah timmeren flink aan de weg. Zo maakten ze onder meer Bad Boys for Life met Will Smith, en hun nieuwste film Rebel gaat nu in première. Die productie speelt zich weer af in België, maar ondertussen werkt het duo ook aan een grote Hollywoodfilm. De opnames gaan hoogstwaarschijnlijk in februari van start; ze mogen echter nog niet vertellen wat we kunnen verwachten.

Bekijk het fragment uit De Avondshow met Arjen Lubach hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De Avondshow met Arjen Lubach terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV