Video: dit is John Huiberts, de nieuwe vriend van Leontine Ruiters/Borsato

Video: dit is John Huiberts, de nieuwe vriend van Leontine Ruiters/Borsato

Leontine Ruiters, voorheen Borsato, is weer gelukkig in de liefde, zo blijkt na een scoop van Yvonne Coldeweijer, die inmiddels door het management van Ruiters bevestigd is. Sinds enige tijd blijkt Leontine namelijk gelukkig te zijn met miljonair John Huiberts, die zijn fortuin verdiende met een bedrijf in de uv-lak.

'Elkaar aan het ontdekken'
Aan RTL Boulevard heeft Huiberts inmiddels al wat losgelaten over de prille liefde: "Het klopt dat wij elkaar aan het ontdekken zijn en dat is heel fijn en leuk."

In 2018 werd John EY Entrepreneur Of The Year en in het kader daarvan is hij in onderstaande video te zien:

Video: dit is <em>John Huiberts</em>, de nieuwe vriend van Leontine Ruiters/Borsato Leontine Ruiters, voorheen Borsato, is weer gelukkig in de liefde, zo blijkt na een scoop van Yvonne Coldeweijer, die inmiddels door het management van Ruiters bevestigd is. Sinds enige tijd blijkt Leontine namelijk gelukkig te zijn met miljonair John Huiberts, die zijn fortuin verdiende met een bedrijf in de uv-lak. 'Elkaar aan het ontdekken'Aan RTL Boulevard heeft Huiberts inmiddels al wat losgelaten over de prille liefde: "Het klopt dat wij elkaar aan het ontdekken zijn en dat is heel fijn en leuk." In 2018 werd John EY Entrepreneur Of The Year en in het kader daarvan is hij in onderstaande video te zien: Bekijk ook Video: Leontine vermaakt zich ook prima zonder Marco Bekijk deze video » ZIEN: wie zoent Leontine Borsato bij Lady Gaga-concert? (video) Bekijk deze video » Léonie Sazias (65) overleden: bekijk haar als omroepster bij Veronica (video) Bekijk deze video »
Show :
Video: dit is John Huiberts, de nieuwe vriend van Leontine Ruiters/Borsato

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV