Vandaag Inside: is John de Bever zenuwachtig voor uitreiking Gouden Televizier-Ring 2022?

Vandaag Inside: is John de Bever zenuwachtig voor uitreiking Gouden Televizier-Ring 2022?

John de Bever is, tot de verbazing van velen maar tot grote blijdschap van hem en de vele fans, met zijn realitysoap De Bevers genomineerd voor de Gouden Televizier-Ring 2022, die donderdagavond wordt uitgereikt. Is hij zenuwachtig? 'Nee, gezonde spanning. Het is alleen maar leuk en geweldig om dit mee te maken', vertelt hij aan Wilfred Genee.

Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Vandaag Inside: is John de Bever zenuwachtig voor uitreiking <em>Gouden Televizier-Ring 2022</em>? John de Bever is, tot de verbazing van velen maar tot grote blijdschap van hem en de vele fans, met zijn realitysoap De Bevers genomineerd voor de Gouden Televizier-Ring 2022, die donderdagavond wordt uitgereikt. Is hij zenuwachtig? 'Nee, gezonde spanning. Het is alleen maar leuk en geweldig om dit mee te maken', vertelt hij aan Wilfred Genee. Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Bekijk ook Johan Derksen over Gouden Televizierring: 'Even Tot Hier moet winnen' (video) Bekijk deze video » De Bevers willen Gouden Televizier-Ring 2022 winnen: "We hebben jullie nodig Gids.tv" Bekijk deze video »
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV