Slachtoffers The Voice-schandaal opgeroepen als getuige: 'Schot in de zaak' (video)

Slachtoffers The Voice-schandaal opgeroepen als getuige: 'Schot in de zaak' (video)

Dinsdag 4 oktober 2022 om 14:12

Slachtoffers van de vermeende misstanden bij The Voice of Holland zullen binnenkort hun verklaringen gaan afleggen. Dit bevestigt advocaat Sébas Diekstra aan Shownieuws.

Lees verder onder de video.

Slachtoffers <em>The Voice</em>-schandaal opgeroepen als getuige: 'Schot in de zaak' (video) Slachtoffers van de vermeende misstanden bij The Voice of Holland zullen binnenkort hun verklaringen gaan afleggen. Dit bevestigt advocaat Sébas Diekstra aan Shownieuws. Lees verder onder de video. BOOSIn januari liet BOOS van Tim Hofman meerdere vrouwen aan het woord over seksueel grensoverschrijdend gedrag achter de schermen van de populaire zangcompetitie op RTL 4. Later kwam er nog een tweede deel. Volgens Evert Santegoeds komt er nu echt schot in de zaak. Je hoort het in bovenstaande video van Shownieuws. Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Je kan de beste fragmenten van Shownieuws terugkijken bij Gids.tv.
Nieuws :

BOOS
In januari liet BOOS van Tim Hofman meerdere vrouwen aan het woord over seksueel grensoverschrijdend gedrag achter de schermen van de populaire zangcompetitie op RTL 4. Later kwam er nog een tweede deel. Volgens Evert Santegoeds komt er nu echt schot in de zaak. Je hoort het in bovenstaande video van Shownieuws.

Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Je kan de beste fragmenten van Shownieuws terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's