RTL Boulevard: Liza Sips over Expeditie Robinson: 'Ik snapte de hype nooit' (video)

RTL Boulevard: Liza Sips over Expeditie Robinson: 'Ik snapte de hype nooit' (video)

<em>RTL Boulevard</em>: Liza Sips over <em>Expeditie Robinson</em>: 'Ik snapte de hype nooit' (video) Liza Sips is gisteren naar huis gestuurd in Expeditie Robinson. Het is al een wonder dat ze überhaupt meedeed aan het survivalprogramma. De actrice wilde namelijk niet meedoen, omdat ze het programma nooit keek. Maar vorig jaar is er een voorstadium van baarmoederhalskanker bij haar geconstateerd. Na een positieve uitslag, kreeg ze het verzoek om mee te doen aan Expeditie Robinson en daar zei ze toen volmondig 'ja' tegen. 'Heel blij dat ik het mee heb mogen maken.' Bekijk het fragment uit RTL Boulevard hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Expeditie Robinson terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Zien: Liza Sips moet Expeditie verlaten, plannetje Chatilla van Grinsven niet uitgevoerd Bekijk deze video » Expeditie Robinson: aap gooit kak over Mike Weerts Bekijk deze video »
TV :
RTL Boulevard: Liza Sips over Expeditie Robinson: 'Ik snapte de hype nooit' (video)

Liza Sips is gisteren naar huis gestuurd in Expeditie Robinson. Het is al een wonder dat ze überhaupt meedeed aan het survivalprogramma. De actrice wilde namelijk niet meedoen, omdat ze het programma nooit keek. Maar vorig jaar is er een voorstadium van baarmoederhalskanker bij haar geconstateerd. Na een positieve uitslag, kreeg ze het verzoek om mee te doen aan Expeditie Robinson en daar zei ze toen volmondig 'ja' tegen. 'Heel blij dat ik het mee heb mogen maken.'

Bekijk het fragment uit RTL Boulevard hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Expeditie Robinson terugkijken bij Gids.tv.


Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV