Video: hoofdverdachte in Mallorcazaak weer vast na schenden voorwaarden

Video: hoofdverdachte in Mallorcazaak weer vast na schenden voorwaarden

Video: hoofdverdachte in <em>Mallorcazaak</em> weer vast na schenden voorwaarden Mees T., een van de hoofdverdachten in de zogeheten Mallorcazaak moet weer terug de cel in. Dat heeft de rechtbank in Lelystad besloten omdat de 19-jarige Hilversummer de voorwaarde van zijn schorsing van zijn voorarrest heeft geschonden. Dat meldt Hart van Nederland. Volgens de rechtbank heeft T. de voorwaarden geschonden toen hij meerdere keren drugs gebruikte en afgelopen zomer met vrienden op vakantie ging. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Video: oud- ChristenUnie voorzitter Piet Adema nieuwe minister van Landbouw Bekijk deze video » Hart van Nederland: wolf bijt helft schapenkudde dood op Veluwe (video) Bekijk deze video » Hart van Nederland gemist? Zwaar busongeluk met Nederlanders in Ecuador: meerdere doden Bekijk deze video »
Misdaad :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Mees T., een van de hoofdverdachten in de zogeheten Mallorcazaak moet weer terug de cel in. Dat heeft de rechtbank in Lelystad besloten omdat de 19-jarige Hilversummer de voorwaarde van zijn schorsing van zijn voorarrest heeft geschonden. Dat meldt Hart van Nederland. Volgens de rechtbank heeft T. de voorwaarden geschonden toen hij meerdere keren drugs gebruikte en afgelopen zomer met vrienden op vakantie ging.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV