Bram Endedijk in Khalid & Sophie over ingewikkelde zaak Carlo Heuvelman

Bram Endedijk in Khalid & Sophie over ingewikkelde zaak Carlo Heuvelman

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Khalid & Sophie van dinsdag 4 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Khalid & Sophie terugkijken bij Gids.tv.

Bram Endedijk in <em>Khalid &amp; Sophie</em> over ingewikkelde zaak <em>Carlo Heuvelman</em> Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Khalid & Sophie van dinsdag 4 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Khalid & Sophie terugkijken bij Gids.tv. Vandaag is de inhoudelijke behandeling van de Mallorca-zaak begonnen waarbij Carlo Heuvelman om het leven kwam. In de zomer van 2021 werd de jongen doodgeschopt op het partyeiland Mallorca. Bram Endedijk reageert: "Het ingewikkelde is dat die jongens niet verklaren over de belangrijkste vraag: 'Wat is er met Carlo gebeurd?'" Bekijk het fragment uit Khalid & Sophie hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Khalid & Sophie terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Bram Endedijk in Khalid & Sophie over ingewikkelde zaak Carlo Heuvelman

Vandaag is de inhoudelijke behandeling van de Mallorca-zaak begonnen waarbij Carlo Heuvelman om het leven kwam. In de zomer van 2021 werd de jongen doodgeschopt op het partyeiland Mallorca. Bram Endedijk reageert: "Het ingewikkelde is dat die jongens niet verklaren over de belangrijkste vraag: 'Wat is er met Carlo gebeurd?'"

Bekijk het fragment uit Khalid & Sophie hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Khalid & Sophie terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's