HLF8 gemist? Fred Teeven vond ex-kamervoorzitter Khadija Arib wel een beetje vals

HLF8 gemist? Fred Teeven vond ex-kamervoorzitter Khadija Arib wel een beetje vals

Hieronder zie je een fragment uit HLF8 van dinsdag 4 oktober. Je kan de hele aflevering van HLF8 terugkijken bij Gids.tv.

<em>HLF8</em> gemist? <em>Fred Teeven</em> vond ex-kamervoorzitter <em>Khadija Arib</em> wel een beetje vals Hieronder zie je een fragment uit HLF8 van dinsdag 4 oktober. Je kan de hele aflevering van HLF8 terugkijken bij Gids.tv. Volgens Fred Teeven was ex-kamervoorzitter Khadija Arib wel een beetje vals vertelt hij in HLF8. Hélène vraagt door en wil graag een voorbeeld waarin ze dan vals was volgens hem. Teeven, voormalig Nederlands politicus, legt uit dat hij de ervaring heeft dat het wel moeilijk afspraken maken was met haar. Bekijk de beelden van HLF8 hierboven. Je kunt alle afleveringen van HLF8 terugkijken bij Gids.tv
Talkshow :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Volgens Fred Teeven was ex-kamervoorzitter Khadija Arib wel een beetje vals vertelt hij in HLF8. Hélène vraagt door en wil graag een voorbeeld waarin ze dan vals was volgens hem. Teeven, voormalig Nederlands politicus, legt uit dat hij de ervaring heeft dat het wel moeilijk afspraken maken was met haar.

Bekijk de beelden van HLF8 hierboven. Je kunt alle afleveringen van HLF8 terugkijken bij Gids.tv

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV