HLF8 gemist? Mallorca-rechtszaak: zes jongens verdacht van poging tot doodslag van Carlo Heuvelman

HLF8 gemist? Mallorca-rechtszaak: zes jongens verdacht van poging tot doodslag van Carlo Heuvelman

Hieronder zie je een fragment uit HLF8 van dinsdag 4 oktober. Je kan de hele aflevering van HLF8 terugkijken bij Gids.tv.

<em>HLF8 gemist</em>? <em>Mallorca-rechtszaak</em>: zes jongens verdacht van poging tot doodslag van <em>Carlo Heuvelman</em> Hieronder zie je een fragment uit HLF8 van dinsdag 4 oktober. Je kan de hele aflevering van HLF8 terugkijken bij Gids.tv. Carlo Heuvelman werd ruim een jaar geleden op Mallorca doodgeschopt. Vandaag was journalist Maarten Kolsloot aanwezig bij de eerste dag van de rechtszaak waarin zes jongens van poging tot doodslag worden verdacht. In HLF8 presenteert hij de feiten zoals ze op basis van videobeelden te zien waren. Bekijk de beelden van HLF8 hierboven. Je kunt alle afleveringen van HLF8 terugkijken bij Gids.tv
Talkshow :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Carlo Heuvelman werd ruim een jaar geleden op Mallorca doodgeschopt. Vandaag was journalist Maarten Kolsloot aanwezig bij de eerste dag van de rechtszaak waarin zes jongens van poging tot doodslag worden verdacht. In HLF8 presenteert hij de feiten zoals ze op basis van videobeelden te zien waren.

Bekijk de beelden van HLF8 hierboven. Je kunt alle afleveringen van HLF8 terugkijken bij Gids.tv

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV