Matched by Mom gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Matched by Mom gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Matched by Mom gemist? Bekijk hier de hele uitzending Vanavond is de eerste aflevering van het gloednieuwe reality-format Matched by Mom te zien op RTL 4. Het vervolg van deze realityserie, die wordt gepresenteerd door Edson da Graça, verschijnt op streamingdienst Videoland. Alle fragmenten uit deze uitzending Matched by Mom: singles ontdekken dat moeders op zoek gaan naar schoondochter Bekijk deze video » Matched by Mom: Amber heeft naaktkatten maar zoekt nog een knuffelbeer Bekijk deze video » MoederWanneer je toe bent aan de perfecte match en het je zelf niet lukt diegene te vinden, dan kun je altijd nog de hulp van je moeder inschakelen bij het vinden van een nieuwe partner. Dat is precies wat in Matched by Mom gebeurt. Vier moeders reizen met hun zoons af naar Portugal om vanuit een luxe villa op zoek te gaan naar hun ideale schoondochter. Zestien vrouwenDe grote vraag is of het moeders wel lukt om de juiste vrouw voor hun zoon te vinden. Daarbij worden ze geholpen door presentator Da Graça, en dat is ook wel nodig - want er trekt een hele stoet beauties aan de heren en hun moeders voorbij. In totaal hopen zestien dames de liefde te vinden in Matched by Mom. Zitten de ideale schoondochters ertussen? Bekijk ook Videoland: docuserie André Hazes vanaf deze dag te zien Bekijk deze video » Bekijk de leader van de nieuwe SBS6-serie FIVE LIVE met o.a Linda de Mol Bekijk deze video »
Uitzending :
Matched by Mom gemist? Bekijk hier de hele uitzending
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste 14 dagen gratis. Klik hier.

Vanavond is de eerste aflevering van het gloednieuwe reality-format Matched by Mom te zien op RTL 4. Het vervolg van deze realityserie, die wordt gepresenteerd door Edson da Graça, verschijnt op streamingdienst Videoland.

Moeder
Wanneer je toe bent aan de perfecte match en het je zelf niet lukt diegene te vinden, dan kun je altijd nog de hulp van je moeder inschakelen bij het vinden van een nieuwe partner. Dat is precies wat in Matched by Mom gebeurt. Vier moeders reizen met hun zoons af naar Portugal om vanuit een luxe villa op zoek te gaan naar hun ideale schoondochter.

Zestien vrouwen
De grote vraag is of het moeders wel lukt om de juiste vrouw voor hun zoon te vinden. Daarbij worden ze geholpen door presentator Da Graça, en dat is ook wel nodig - want er trekt een hele stoet beauties aan de heren en hun moeders voorbij. In totaal hopen zestien dames de liefde te vinden in Matched by Mom. Zitten de ideale schoondochters ertussen?

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV