Opsporing Verzocht gemist? Onbekende man dood gevonden in kanaal Riemst (België)

Opsporing Verzocht gemist? Onbekende man dood gevonden in kanaal Riemst (België)

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Opsporing Verzocht van dinsdag 4 oktober. Je kunt hier ook de hele uitzending van Opsporing Verzocht van 4 oktober terugkijken.

<em>Opsporing Verzocht</em> gemist? Onbekende man dood gevonden in kanaal <em>Riemst</em> (België) Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Opsporing Verzocht van dinsdag 4 oktober. Je kunt hier ook de hele uitzending van Opsporing Verzocht van 4 oktober terugkijken. Een man van vermoedelijk rond de 60 jaar oud is in het Albertkanaal in Riemst (België) gevonden. De identiteit van de man is onbekend en hij is gevonden niet ver van Maastricht af. Ieder detail over de identiteit van de man of over wat er met hem gebeurd kan zijn, is van belang. Bekijk het hele fragment van Opsporing Verzocht hierboven. Je kunt alle uitzendingen en de beste fragmenten van Opsporing Verzocht terugkijken bij Gids.tv.
Misdaad :
Opsporing Verzocht gemist? Onbekende man dood gevonden in kanaal Riemst (België)

Een man van vermoedelijk rond de 60 jaar oud is in het Albertkanaal in Riemst (België) gevonden. De identiteit van de man is onbekend en hij is gevonden niet ver van Maastricht af. Ieder detail over de identiteit van de man of over wat er met hem gebeurd kan zijn, is van belang.

Bekijk het hele fragment van Opsporing Verzocht hierboven. Je kunt alle uitzendingen en de beste fragmenten van Opsporing Verzocht terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV