Opsporing Verzocht: boomlange overvaller schiet in plafond supermarkt Hoogvliet

Opsporing Verzocht: boomlange overvaller schiet in plafond supermarkt Hoogvliet

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Opsporing Verzocht van dinsdag 4 oktober. Je kunt hier ook de hele uitzending van Opsporing Verzocht van 4 oktober terugkijken.

<em>Opsporing Verzocht</em>: boomlange overvaller schiet in plafond supermarkt <em>Hoogvliet</em> Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Opsporing Verzocht van dinsdag 4 oktober. Je kunt hier ook de hele uitzending van Opsporing Verzocht van 4 oktober terugkijken. In maart dit jaar heeft een boomlange vent een Dirk-filiaal aan de Akkerwinde in Hoogvliet overvallen. Hij jaagt hierbij de medewerkers de stuipen op het lijf door in het plafond van de supermarkt te schieten en vervolgens dreigend op de medewerkers af te komen. Bekijk het hele fragment van Opsporing Verzocht hierboven. Je kunt alle uitzendingen en de beste fragmenten van Opsporing Verzocht terugkijken bij Gids.tv.
Misdaad :
Opsporing Verzocht: boomlange overvaller schiet in plafond supermarkt Hoogvliet

In maart dit jaar heeft een boomlange vent een Dirk-filiaal aan de Akkerwinde in Hoogvliet overvallen. Hij jaagt hierbij de medewerkers de stuipen op het lijf door in het plafond van de supermarkt te schieten en vervolgens dreigend op de medewerkers af te komen.

Bekijk het hele fragment van Opsporing Verzocht hierboven. Je kunt alle uitzendingen en de beste fragmenten van Opsporing Verzocht terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV