Familie Gillis: massa is kassa: hoe krijgt Peter Gillis de nieuwe waterfietsen te water?

Familie Gillis: massa is kassa: hoe krijgt Peter Gillis de nieuwe waterfietsen te water?

In Familie Gillis: massa is kassa worden vandaag op het park vier nieuwe waterfietsen gebracht maar hoe krijg je die in het water? Een en ander gaat Peter Gillis niet snel genoeg, hij heeft overal commentaar op. Adviezen zijn ook niet aan hem besteed, Peter weet het zelf het beste en commandeert iedereen van links naar rechts en van boven zo het water in: "Huppetee!"

Bekijk het fragment van Familie Gillis: massa is kassa hieronder.

<em>Familie Gillis: massa is kassa</em>: hoe krijgt <em>Peter Gillis</em> de nieuwe waterfietsen te water? In Familie Gillis: massa is kassa worden vandaag op het park vier nieuwe waterfietsen gebracht maar hoe krijg je die in het water? Een en ander gaat Peter Gillis niet snel genoeg, hij heeft overal commentaar op. Adviezen zijn ook niet aan hem besteed, Peter weet het zelf het beste en commandeert iedereen van links naar rechts en van boven zo het water in: "Huppetee!" Bekijk het fragment van Familie Gillis: massa is kassa hieronder. Familie Gillis: massa is kassa is elke dinsdag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Familie Gillis: massa is kassa terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Familie Gillis: massa is kassa is elke dinsdag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Familie Gillis: massa is kassa terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV