Zien op dierendag: Johan Derksen met een sigaar voor honden in mond (Vandaag Inside)

Zien op dierendag: Johan Derksen met een sigaar voor honden in mond (Vandaag Inside)

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van dinsdag 4 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Zien op <em>dierendag</em>: <em>Johan Derksen</em> met een sigaar voor honden in mond (<em>Vandaag Inside</em>) Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van dinsdag 4 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Roxane Knetemann zit vanavond aan tafel bij Vandaag Inside en heeft in het kader van dierendag een speciaal cadeau meegenomen voor Cuby, de hond van Johan Derksen. Het presentje leek haar geschikt voor hen allebei. Johan voelt tijdens het uitpakken dat het geen vibrator is: "Oh het is een sigaar!" Derksen vindt het ontzettend leuk en stopt de sigaar voor honden direct in z'n mond. Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
Talkshow :
Zien op dierendag: Johan Derksen met een sigaar voor honden in mond (Vandaag Inside)

Roxane Knetemann zit vanavond aan tafel bij Vandaag Inside en heeft in het kader van dierendag een speciaal cadeau meegenomen voor Cuby, de hond van Johan Derksen. Het presentje leek haar geschikt voor hen allebei. Johan voelt tijdens het uitpakken dat het geen vibrator is: "Oh het is een sigaar!" Derksen vindt het ontzettend leuk en stopt de sigaar voor honden direct in z'n mond.

Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV