Gerda Havertong in Op1 over herdenking Bijlmerramp: "Mensen hielden elkaar letterlijk vast"

Gerda Havertong in Op1 over herdenking Bijlmerramp: "Mensen hielden elkaar letterlijk vast"

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van dinsdag 4 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv.

<em>Gerda Havertong</em> in <em>Op1</em> over herdenking <em>Bijlmerramp</em>: &quot;Mensen hielden elkaar letterlijk vast&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van dinsdag 4 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv. In Op1 vertelt Gerda Havertong over de herdenking van de Bijlmerramp in Amsterdam: “Eigenlijk hielden mensen elkaar letterlijk vast. Je voelde dat vanaf de plek waar je het woord tot ze richtte.” Op de vraag of er een moment was dat er uitsprong legt ze uit dat je dat niet kunt zeggen. Maar wat betreft het stuk dat violiste Shauntell Baumgard speciaal voor deze herdenking schreef zegt Havertong: "Dat schudde je door elkaar!" Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Gerda Havertong in Op1 over herdenking Bijlmerramp: "Mensen hielden elkaar letterlijk vast"

In Op1 vertelt Gerda Havertong over de herdenking van de Bijlmerramp in Amsterdam: “Eigenlijk hielden mensen elkaar letterlijk vast. Je voelde dat vanaf de plek waar je het woord tot ze richtte.” Op de vraag of er een moment was dat er uitsprong legt ze uit dat je dat niet kunt zeggen. Maar wat betreft het stuk dat violiste Shauntell Baumgard speciaal voor deze herdenking schreef zegt Havertong: "Dat schudde je door elkaar!"

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV