Zien: Shirma Rouse en andere gasten zingen spontaan 'We Shall Overcome' in Op1

Zien: Shirma Rouse en andere gasten zingen spontaan 'We Shall Overcome' in Op1

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van dinsdag 4 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv.

Zien: <em>Shirma Rouse</em> en andere gasten zingen spontaan 'We Shall Overcome' in <em>Op1</em> Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van dinsdag 4 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv. In Op1 wordt het gesprek over gospel afgesloten met een bijzonder momente. Giovanca Ostiana vraagt of Shirma Rouse iets van "de sound uit de tijd van Martin Luther King" kan laten horen, en ze begint spontaan 'We Shall Overcome' te zingen aan tafel. Geheel in de geest van de gospelmuziek doen de andere gasten (Lammert de Bruin, Gerda Havertong) en presentatrice Ostiana ook mee. Het levert bijzondere beelden op. Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Zien: Shirma Rouse en andere gasten zingen spontaan 'We Shall Overcome' in Op1

In Op1 wordt het gesprek over gospel afgesloten met een bijzonder momente. Giovanca Ostiana vraagt of Shirma Rouse iets van "de sound uit de tijd van Martin Luther King" kan laten horen, en ze begint spontaan 'We Shall Overcome' te zingen aan tafel. Geheel in de geest van de gospelmuziek doen de andere gasten (Lammert de Bruin, Gerda Havertong) en presentatrice Ostiana ook mee. Het levert bijzondere beelden op.

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's