I Can See Your Voice gemist? Bekijk hier de hele uitzending

I Can See Your Voice gemist? Bekijk hier de hele uitzending

I Can See Your Voice gemist? Bekijk hier de hele uitzending In een nieuwe aflevering van I Can See Your Voice is zangeres Emma Heesters te gast in de studio. Samen met panelleden Marieke Elsinga, Fred van Leer en Edsilia Rombley proberen ze te achterhalen wie écht kunnen zingen en wie niet. Ze adviseren spelkandidaat Tom, die een mooi geldbedrag kan winnen. Alle fragmenten uit deze uitzending I Can See Your Voice- zwemjuf heeft een geniale pokerface: "Kijk dit gezicht" Bekijk deze video » I Can See Your Voice gemist? Emma Heesters zingt Loop niet weg met Mommy To Be Bekijk deze video » Zien: Carlo Boszhard showt zijn zoon in I Can See Your Voice Bekijk deze video » Hilarische beelden: showgirl Dewi zingt kneitervals in I Can See Your Voice Bekijk deze video » Beste ZangersAl een aantal jaren timmert Heesters aan de weg als zangeres. Ze begon haar carrière op YouTube, met covers van bekende hits. Het leidde in 2019 tot een uitnodiging voor deelname aan Beste Zangers en vanaf dat moment ging het crescendo met haar loopbaan. Heesters scoorde grote hits met 'Pa Olvidarte', 'Loop niet weg', 'Waar ga je heen' en 'Alles wat ik mis'. Over het programmaIn I Can See Your Voice proberen de panelleden en de spelkandidaat te bepalen welke mensen wel en niet kunnen zingen. Er staan zeven "mysteriezangers" voor hun neus, die op basis van verschillende spelronden worden geëlimineerd. Zo zijn er rondes als Eerste Indruk en Lipsync, waarin de mysteriezangers alles op alles zetten om ze te overtuigen van hun zangkunsten. Bekijk ook Emma Heester over overspelgeruchten Wesley Hoedt: "Voor ons zijn het roddels" Bekijk deze video » Bekijk de beelden van nieuw seizoen I Can See Your Voice met o.a. Emma Heesters Bekijk deze video »
Uitzending :
I Can See Your Voice gemist? Bekijk hier de hele uitzending
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste 14 dagen gratis. Klik hier.

In een nieuwe aflevering van I Can See Your Voice is zangeres Emma Heesters te gast in de studio. Samen met panelleden Marieke Elsinga, Fred van Leer en Edsilia Rombley proberen ze te achterhalen wie écht kunnen zingen en wie niet. Ze adviseren spelkandidaat Tom, die een mooi geldbedrag kan winnen.

Beste Zangers
Al een aantal jaren timmert Heesters aan de weg als zangeres. Ze begon haar carrière op YouTube, met covers van bekende hits. Het leidde in 2019 tot een uitnodiging voor deelname aan Beste Zangers en vanaf dat moment ging het crescendo met haar loopbaan. Heesters scoorde grote hits met 'Pa Olvidarte', 'Loop niet weg', 'Waar ga je heen' en 'Alles wat ik mis'.

Over het programma
In I Can See Your Voice proberen de panelleden en de spelkandidaat te bepalen welke mensen wel en niet kunnen zingen. Er staan zeven "mysteriezangers" voor hun neus, die op basis van verschillende spelronden worden geëlimineerd. Zo zijn er rondes als Eerste Indruk en Lipsync, waarin de mysteriezangers alles op alles zetten om ze te overtuigen van hun zangkunsten.

Bekijk hier alle video's en artikelen van I Can See Your Voice

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV