Leontine's nieuwe vriend John Huiberts heeft 140 miljoen én een huis op Ibiza (Shownieuws)

Leontine's nieuwe vriend John Huiberts heeft 140 miljoen én een huis op Ibiza (Shownieuws)

Leontine Ruiters is, na haar veelbesproken huwelijk met Marco Borsato, aan het daten met multimiljonair John Huiberts. De Brabander bezit een mooie plek in de Quote 500: 'Op nummer 383 staat hij, met een vermogen van 140 miljoen', vertelt Paul van Riessen, hoofdredacteur van het magazine.

Bekijk ook: zo werd Leontine aan John Huiberts gekoppeld

Huis op Ibiza
Huiberts en zijn nieuwe vlam kunnen nu gezellig samen van al die weelde gaan genieten: 'Hij heeft bijvoorbeeld een huis op Ibiza en daar ligt ook een zelfde soort speedboot als onze koning heeft', aldus Van Riessen. Bekijk het fragment van Shownieuws hieronder.

Leontine's nieuwe vriend <em>John Huiberts</em> heeft 140 miljoen én een huis op Ibiza (Shownieuws) Leontine Ruiters is, na haar veelbesproken huwelijk met Marco Borsato, aan het daten met multimiljonair John Huiberts. De Brabander bezit een mooie plek in de Quote 500: 'Op nummer 383 staat hij, met een vermogen van 140 miljoen', vertelt Paul van Riessen, hoofdredacteur van het magazine. Bekijk ook: zo werd Leontine aan John Huiberts gekoppeld Huis op IbizaHuiberts en zijn nieuwe vlam kunnen nu gezellig samen van al die weelde gaan genieten: 'Hij heeft bijvoorbeeld een huis op Ibiza en daar ligt ook een zelfde soort speedboot als onze koning heeft', aldus Van Riessen. Bekijk het fragment van Shownieuws hieronder. Bekijk ook Video: dit is John Huiberts, de nieuwe vriend van Leontine Ruiters/Borsato Bekijk deze video » Video: meer informatie over nieuwe liefde Leontine Ruiters Bekijk deze video » Leontine Ruiters: 'Zo ben ik aan John Huiberts gekoppeld' (video) Bekijk deze video »
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV