De Avondshow met Arjen Lubach: Sosha Duysker vertelt over terugkeer Waku Waku

De Avondshow met Arjen Lubach: Sosha Duysker vertelt over terugkeer Waku Waku

Hieronder zie je een fragment uit De Avondshow met Arjen Lubach van dinsdag 4 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van De Avondshow met Arjen Lubach terugkijken bij Gids.tv.

<em>De Avondshow met Arjen Lubach</em>: Sosha Duysker vertelt over terugkeer <em>Waku Waku</em> Hieronder zie je een fragment uit De Avondshow met Arjen Lubach van dinsdag 4 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van De Avondshow met Arjen Lubach terugkijken bij Gids.tv. Van 1988 tot 2001 was de legendarische familiespelshow Waku Waku te zien op televisie. Dit jaar keert de quiz terug op NPO 3, waarin BN'ers tegen elkaar strijden en de interessantste weetjes over dieren en de natuur voorbij komen. Sosha Duysker zal de quiz presenteren en is te gast bij De Avondshow met Arjen Lubach om alles te vertellen over de terugkeer van het beroemde programma. Het publiek is in ieder geval al enthousiast. Waku Waku is vanaf maandag 17 oktober dagelijks om 18.25 uur te zien op NPO 3. Bekijk het fragment uit De Avondshow met Arjen Lubach hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De Avondshow met Arjen Lubach terugkijken bij Gids.tv.
TV :
De Avondshow met Arjen Lubach: Sosha Duysker vertelt over terugkeer Waku Waku

Van 1988 tot 2001 was de legendarische familiespelshow Waku Waku te zien op televisie. Dit jaar keert de quiz terug op NPO 3, waarin BN'ers tegen elkaar strijden en de interessantste weetjes over dieren en de natuur voorbij komen. Sosha Duysker zal de quiz presenteren en is te gast bij De Avondshow met Arjen Lubach om alles te vertellen over de terugkeer van het beroemde programma. Het publiek is in ieder geval al enthousiast.

Waku Waku is vanaf maandag 17 oktober dagelijks om 18.25 uur te zien op NPO 3.

Bekijk het fragment uit De Avondshow met Arjen Lubach hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De Avondshow met Arjen Lubach terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV