Five Days Inside: aangeslagen Geraldine in grootste vrouwengevangenis van Nederland

Five Days Inside: aangeslagen Geraldine in grootste vrouwengevangenis van Nederland

Vanavond zien we een nieuwe aflevering van Five Days Inside. Bekijk hieronder de beelden met Geraldine Kemper bij penitentiaire inrichting Ter Peel.

Gevangenis
Penitentiaire inrichting Ter Peel, is niet zomaar een gevangenis, het is namelijk de grootste vrouwengevangenis van Nederland. Hier zitten vrouwen voor maanden, maar soms zelfs ook jaren, vast. Zie een fragment met een geshockeerde Geraldine hieronder.

Five Days Inside is elke woensdag om 20.30 uur te zien op RTL 5. Je kunt alle afleveringen van Five Days Inside terugkijken bij Gids.tv.

<em>Five Days Inside</em>: aangeslagen Geraldine in grootste <em>vrouwengevangenis</em> van Nederland Vanavond zien we een nieuwe aflevering van Five Days Inside. Bekijk hieronder de beelden met Geraldine Kemper bij penitentiaire inrichting Ter Peel. GevangenisPenitentiaire inrichting Ter Peel, is niet zomaar een gevangenis, het is namelijk de grootste vrouwengevangenis van Nederland. Hier zitten vrouwen voor maanden, maar soms zelfs ook jaren, vast. Zie een fragment met een geshockeerde Geraldine hieronder. Five Days Inside is elke woensdag om 20.30 uur te zien op RTL 5. Je kunt alle afleveringen van Five Days Inside terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Eddy Zoëy onder de indruk van futuristische operatie in het Antoni Van Leeuwenhoek Bekijk deze video » Eddy Zoëy spreekt uitbehandelde Natasja die andere patiënten wil helpen (Five Days Inside) Bekijk deze video »
TV :
Five Days Inside: aangeslagen Geraldine in grootste vrouwengevangenis van Nederland

Actuele video's

Meer actuele video's