Heftig: kneep Brad Pitt keel eigen kind dicht en sloeg hij Angelina Jolie? (Shownieuws)

Heftig: kneep Brad Pitt keel eigen kind dicht en sloeg hij Angelina Jolie? (Shownieuws)

Brad Pitt en Angelina Jolie gaan nog altijd vechtend over straat en dat zal niet minder worden nu er rechtbankdocumenten, met daarin pikante informatie, gelekt zijn. 'Nu is naar voren gekomen wat er zich tijdens de horrorvlucht van het gezin Pitt-Jolie in 2016, van Frankrijk naar Californië, heeft afgespeeld', vertelt Bart Ettekoven.

'Keel dichtgeknepen'
En dat is nogal wat: 'Aan boord van het vliegtuig zou Brad één kind hebben geslagen, bij een ander kind de keel hebben dichtgeknepen en ook Angelina zou hij bedreigd en geslagen hebben.' Bekijk het fragment van Shownieuws hieronder.

Heftig: kneep <em>Brad Pitt</em> keel eigen kind dicht en sloeg hij Angelina Jolie? (Shownieuws) Brad Pitt en Angelina Jolie gaan nog altijd vechtend over straat en dat zal niet minder worden nu er rechtbankdocumenten, met daarin pikante informatie, gelekt zijn. 'Nu is naar voren gekomen wat er zich tijdens de horrorvlucht van het gezin Pitt-Jolie in 2016, van Frankrijk naar Californië, heeft afgespeeld', vertelt Bart Ettekoven. 'Keel dichtgeknepen'En dat is nogal wat: 'Aan boord van het vliegtuig zou Brad één kind hebben geslagen, bij een ander kind de keel hebben dichtgeknepen en ook Angelina zou hij bedreigd en geslagen hebben.' Bekijk het fragment van Shownieuws hieronder. Bekijk ook Leontine's nieuwe vriend John Huiberts heeft 140 miljoen én een huis op Ibiza (Shownieuws) Bekijk deze video » Sonja Bakker: 'We hadden één keer ruzie en mensen bleven erover zeuren en zuigen' (Shownieuws) Bekijk deze video » Leontine Ruiters: 'Zo ben ik aan John Huiberts gekoppeld' (video) Bekijk deze video »
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV