Bekijk de spraakwaterval van deze kletskousen in Lang Leve De Liefde

Bekijk de spraakwaterval van deze kletskousen in Lang Leve De Liefde

Vanavond zien we in Lang Leve De Liefde een stel dat niet uitgesproken raakt. Ongemakkelijke stiltes komen niet voor. Bekijk hieronder het fragment van het SBS6-datingsprogramma met de spraakwaterval van deze deelnemers.

Lang Leve De Liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv en via KIJK.nl.

Bekijk de spraakwaterval van deze kletskousen in <em>Lang Leve De Liefde</em> Vanavond zien we in Lang Leve De Liefde een stel dat niet uitgesproken raakt. Ongemakkelijke stiltes komen niet voor. Bekijk hieronder het fragment van het SBS6-datingsprogramma met de spraakwaterval van deze deelnemers. Lang Leve De Liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv en via KIJK.nl. Bekijk ook Theo in Lang Leve de Liefde tegen Nancy: 'Flikker op met je relatiemateriaal' Bekijk deze video » Lang Leve de Liefde: John verstaat zijn date niet Bekijk deze video »
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.


Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV