Berend gaat tekeer in Een Jaar van je Leven: "Wat een %$!# spel" (video)

Berend gaat tekeer in Een Jaar van je Leven: "Wat een %$!# spel" (video)

Jeffrey ging afgelopen week helemaal los in Een Jaar Van Je Leven en gooide al zijn frustraties eruit. Maar ook Berend kan er wat van. Bekijk het fragment hieronder.

Lees verder onder de video.

Berend gaat tekeer in <em>Een Jaar van je Leven</em>: &quot;Wat een %$!# spel&quot; (video) Jeffrey ging afgelopen week helemaal los in Een Jaar Van Je Leven en gooide al zijn frustraties eruit. Maar ook Berend kan er wat van. Bekijk het fragment hieronder. Lees verder onder de video. "%$!# spel"Berend doet waar hij zin in heeft en wil de hele dag zeuren: "Wat een %$!# spel hier man", roept Berend in de loods van Lang Leve De Liefde. Hij gaat ontzettend tekeer tegen een aantal van zijn huisgenoten. Bekijk de beelden van Een Jaar Van Je Leven hierboven. Een Jaar Van Je Leven is elke werkdag om 18.20 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten van Een Jaar Van Je Leven terugkijken via Gids.tv. Leila draait door in Een Jaar Van Je Leven: "Ik ben rustig!" (video) Bekijk deze video » Een Jaar Van Je Leven: Erik maakt zich enorm druk om keukenhanddoeken zonder lusje Bekijk deze video » Bekijk ook Jeffrey maakt Martin kapot in Een Jaar Van Je Leven: ‘Je bent niks en je kan niks!’ Bekijk deze video » Een Jaar Van Je Leven: Berend komt met een bijzondere serenade Bekijk deze video »

"%$!# spel"
Berend doet waar hij zin in heeft en wil de hele dag zeuren: "Wat een %$!# spel hier man", roept Berend in de loods van Lang Leve De Liefde. Hij gaat ontzettend tekeer tegen een aantal van zijn huisgenoten. Bekijk de beelden van Een Jaar Van Je Leven hierboven.

Een Jaar Van Je Leven is elke werkdag om 18.20 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten van Een Jaar Van Je Leven terugkijken via Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV