Steenrijk, Straatarm met influencers Jaimy en Mira, bekijk de beelden

Steenrijk, Straatarm met influencers Jaimy en Mira, bekijk de beelden

In een nieuwe aflevering van Steenrijk, straatarm maken we kennis met influencers Jaimy en Mira, die het regenachtige Amsterdam zo zat waren dat ze besloten samen hun droom te verwezenlijken in het zonovergoten Zuid-Spanje. Alleenstaande moeder Lianne Bessels heeft het financieel juist erg moeilijk. Bekijk een fragment van deze aflevering hieronder.

Steenrijk, Straatarm is elke woensdag om 20:30 uur te zien bij SBS6. Je kan alle afleveringen van Steenrijk, Straatarm terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

<em>Steenrijk, Straatarm</em> met influencers Jaimy en Mira, bekijk de beelden In een nieuwe aflevering van Steenrijk, straatarm maken we kennis met influencers Jaimy en Mira, die het regenachtige Amsterdam zo zat waren dat ze besloten samen hun droom te verwezenlijken in het zonovergoten Zuid-Spanje. Alleenstaande moeder Lianne Bessels heeft het financieel juist erg moeilijk. Bekijk een fragment van deze aflevering hieronder. Steenrijk, Straatarm is elke woensdag om 20:30 uur te zien bij SBS6. Je kan alle afleveringen van Steenrijk, Straatarm terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Bekijk ook Steenrijk, Straatarm: Brabants gezin heeft de tijd van hun leven in Safaripark Beekse Bergen Bekijk deze video » Programma Steenrijk, straatarm en ander "armoede-amusement" onder vuur Bekijk deze video »

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV