Is het Rutger Castricum gelukt om tijdrijder van topniveau te worden? (HLF8)

Is het Rutger Castricum gelukt om tijdrijder van topniveau te worden? (HLF8)

Is het <em>Rutger Castricum</em> gelukt om tijdrijder van topniveau te worden? (<em>HLF8</em>) Hieronder zie je een fragment uit HLF8 van woensdag 5 oktober. Je kan de hele aflevering van HLF8 terugkijken bij Gids.tv. Rutger Castricum daagde zichzelf uit om wielrenner van topniveau te worden. Voor het programma 'De tijd van ons leven' moest Rutger, samen met Chatilla van Grinsven in vier maanden tijd een topsporter worden die aan het WK tijdrijden mee kan doen. Het doel daarbij was om daar dan geen laatste te worden vertelt hij in HLF8. Bekijk de beelden van HLF8 hierboven. Je kunt alle afleveringen van HLF8 terugkijken bij Gids.tv
Talkshow :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Hieronder zie je een fragment uit HLF8 van woensdag 5 oktober. Je kan de hele aflevering van HLF8 terugkijken bij Gids.tv.

Rutger Castricum daagde zichzelf uit om wielrenner van topniveau te worden. Voor het programma 'De tijd van ons leven' moest Rutger, samen met Chatilla van Grinsven in vier maanden tijd een topsporter worden die aan het WK tijdrijden mee kan doen. Het doel daarbij was om daar dan geen laatste te worden vertelt hij in HLF8.

Bekijk de beelden van HLF8 hierboven. Je kunt alle afleveringen van HLF8 terugkijken bij Gids.tv

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV