Steenrijk, straatarm gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Steenrijk, straatarm gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Steenrijk, straatarm gemist? Bekijk hier de hele uitzending In een nieuwe aflevering van Steenrijk, straatarm maken we kennis met influencers Jaimy en Mira, die het regenachtige Amsterdam zó zat waren dat ze besloten samen hun droom te verwezenlijken in het zonovergoten Zuid-Spanje. Alleenstaande moeder Lianne Bessels heeft het financieel juist erg moeilijk. Alle fragmenten uit deze uitzending Steenrijk, Straatarm met influencers Jaimy en Mira, bekijk de beelden Bekijk deze video » Steenrijk, Straatarm: Jaimy en Mira (Temptation Island) halen geld op voor alleenstaande moeder Lianne (video) Bekijk deze video » Twitter over 'respectloos' Temptation Island-koppel in Steenrijk, straatarm: "Verwend stel" Bekijk deze video » BuitenbioscoopInmiddels runt Jaimy een succesvol vastgoedbedrijf en zijn verloofde Mira (allebei bekend van Temptation Island) helpt hem achter de schermen met de marketing. Het stel leeft een extravagant leven en woont in een schitterend huis met zwembad en buitenbioscoop en willen hun mooie leven dolgraag delen met een ander gezin dat het financieel zwaar heeft. Lianne Bessels is zo iemand die het moeilijk heeft. GezondheidsproblemenLianne is alleenstaand en moet haar drie dochters Lizzy, Isabella en Soraya onderhouden. Door ernstige gezondheidsproblemen is Lianne afgekeurd en moet ze rondkomen van een minimale uitkering. Wekelijks houdt ze vijftig euro over om van te leven. Kleding wordt onderling gedeeld en leuke uitjes zitten er niet in. Hoe zal het voor Lianne en haar dochters zijn om voor het eerst naar het buitenland te gaan en te baden in weelde? Bekijk ook Steenrijk, Straatarm: familie uit Lelystad slaat op hol tijdens winkelen in Turkije Bekijk deze video » Steenrijk, Straatarm: Brabants gezin heeft de tijd van hun leven in Safaripark Beekse Bergen Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier bij KIJK.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste 14 dagen gratis. Klik hier.

In een nieuwe aflevering van Steenrijk, straatarm maken we kennis met influencers Jaimy en Mira, die het regenachtige Amsterdam zó zat waren dat ze besloten samen hun droom te verwezenlijken in het zonovergoten Zuid-Spanje. Alleenstaande moeder Lianne Bessels heeft het financieel juist erg moeilijk.

Buitenbioscoop
Inmiddels runt Jaimy een succesvol vastgoedbedrijf en zijn verloofde Mira (allebei bekend van Temptation Island) helpt hem achter de schermen met de marketing. Het stel leeft een extravagant leven en woont in een schitterend huis met zwembad en buitenbioscoop en willen hun mooie leven dolgraag delen met een ander gezin dat het financieel zwaar heeft. Lianne Bessels is zo iemand die het moeilijk heeft.

Gezondheidsproblemen
Lianne is alleenstaand en moet haar drie dochters Lizzy, Isabella en Soraya onderhouden. Door ernstige gezondheidsproblemen is Lianne afgekeurd en moet ze rondkomen van een minimale uitkering. Wekelijks houdt ze vijftig euro over om van te leven. Kleding wordt onderling gedeeld en leuke uitjes zitten er niet in. Hoe zal het voor Lianne en haar dochters zijn om voor het eerst naar het buitenland te gaan en te baden in weelde?

Bekijk hier alle video's en artikelen van Steenrijk, Straatarm

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV