Vandaag Inside gemist? Johan Derksen en Özcan Akyol oneens over kwaliteiten Ajax trainer Alfred Schreuder

Vandaag Inside gemist? Johan Derksen en Özcan Akyol oneens over kwaliteiten Ajax trainer Alfred Schreuder

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van woensdag 5 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

<em>Vandaag Inside</em> gemist? <em>Johan Derksen</em> en Özcan Akyol oneens over kwaliteiten Ajax trainer <em>Alfred Schreuder</em> Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van woensdag 5 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. De historische 1-6-nederlaag van Ajax dinsdag in de Champions Leaguewedstrijd tegen Napoli wordt in Vandaag Inside geanalyseerd. Over of Alfred Schreuder een goede trainer is, verschillen Johan Derksen en Özcan Akyol van mening. Derksen tegen Akyol: "Ik ben het he-le-maal niet met je eens!" Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
Talkshow :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

De historische 1-6-nederlaag van Ajax dinsdag in de Champions Leaguewedstrijd tegen Napoli wordt in Vandaag Inside geanalyseerd. Over of Alfred Schreuder een goede trainer is, verschillen Johan Derksen en Özcan Akyol van mening. Derksen tegen Akyol: "Ik ben het he-le-maal niet met je eens!"

Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV